pantoffels heren

Pantoffels heren ook lekker voor in de zomer

Fashion

Pantoffels heren worden vaak geassocieerd met de winter. Lekkere warme voeten terwijl het koud is buiten. Je zit met je warme chocomel met slagroom voor de open haard te wachten tot de kerstcadeautjes uitgepakt mogen worden… Maar pantoffels heren kunnen ook heel lekker zijn voor in de zomer, als het buiten heel lekker weer is. Binnen heb je in elk geval nooit koude of blote voeten, dat is ook wel wat waard.

Pantoffels heren niet alleen voor in de winter

Pantoffels heren worden in de winter meestal gebruikt om je voeten lekker in op te warmen. Maar in de zomer kunnen pantoffels heren ook goed van pas komen. Ze worden namelijk niet alleen gebruikt om je voeten mee op te warmen. Dat heb je in de zomer natuurlijk helemaal niet nodig. Net zoals je zomer- en winterkleding hebt, heb je namelijk ook zomer- en winterpantoffels. De winterpantoffels worden natuurlijk in de winter gebruikt, en zijn inderdaad om je voeten een warm huisje te geven. Maar zomerpantoffels zijn lekker dun. Als een t-shirt onder de truien.

In de zomer pantoffels heren

De dunne stof die pantoffels heren hebben, kunnen dus goed gebruikt worden als je iets aan je voeten wil hebben. Zelf hou ik er namelijk niet van om met blote voeten door het huis te lopen. Er ligt altijd wel iets op de grond waardoor je vieze of pijnlijke voeten krijgt. Ik heb pantoffels heren aan voor in de zomer, die een lichte, zachte en luchtige stof hebben waardoor je ook weer geen zweetvoeten krijgt. Het is als een alternatief voor sandalen of slippers.

Waarom alternatief voor slippers

In de zomer kun je natuurlijk ook gewoon slippers aantrekken, denken de meesten. Wat bij slippers alleen het nadeel is, is het vervelende teenstuk. Je krijgt er snel blaren van. Ook slippers die dat teenstuk niet hebben zijn niet ideaal omdat ze veelal voor buiten gebruikt worden. Ik wilde iets wat je alleen binnen gebruikt, zodat al het zand van buiten niet binnen komt. Mijn slippers (zonder teenstuk) en sandalen gebruik ik om in de zomer mee naar buiten te gaan, en mijn zomer pantoffels heren om binnen te vertoeven. Uit de zon, lekker zacht om mijn voeten heen. Het is alsof je de knusheid van de winter, zeker rond de kerstperiode, naar de zomer haalt. Maar dan heb je buiten geen jas nodig, en kun je ieder moment je zonnebril en zwembroek uit de kast halen om buiten te gaan zwemmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *