Citizen horloges: duurzaam en eigentijds

Fashion

Tegenwoordig zie je bijna iedereen wel met een horloge om de pols lopen. Het is een verlengstuk geworden van de stijl die er deze tijd toe doet. Je ziet mensen zorgvuldig hun kleding aanpassen aan hun accessoires en andersom. Een horloge hoeft niet duur te zijn om op te vallen. De patserige versies zijn eigenlijk uit de mode. Het moet strakker en stijlvoller volgens de trendwatchers, en daar houden de mensen zich dan ook aan. Citizen horloges gaat mee in de trend en daarmee ook in de duurzaamheid van hun product. Het varieert bij Citizen horloges van horloges met stijlvolle lederen bandjes met een strak uurwerk, tot aan de klassiekere looks. Ga je dus voor een eigentijdse look? Dan ben je bij Citizen horloges aan het juiste adres.

Citizen horloges biedt milieu uitweg

Bij Citizen horloges zijn ze erop gebrand na te denken over de gevolgen van de productie voor het milieu. Ze hebben daar een moderne techniek voor bedacht dat Citizen Eco-Drive heet. Dat zijn dure woorden voor de verduurzaming van hun product. Het betekent dat ze hebben gekeken naar de duurzaamheid van de batterijen in hun horloges. Dit is zodanig gebeurd dat de batterijen niet meer verwisseld hoeven te worden. De Citizen horloges zetten zon- en kunstlicht om in energie, zodat het horloge nooit stil komt te staan. Terwijl je dus een Citizen horloge aanschaft, denk je tegelijkertijd aan het milieu. En natuurlijk is het daarnaast gewoon super handig, want niemand vind het leuk of makkelijk om de batterijen van hun horloge te laten vervangen.

Stijl: je ‘moet’ erbij horen

Nog even over de stijl en mode. Iedereen kijkt altijd wat de ander doet of draagt of zegt, maar als je gaat voor een eigentijds ontwerp, dan moet je bij Citizen horloges zijn. Het zijn namelijk dusdanig verschillende horloges dat je altijd een uniek design draagt. Want geeft toe, je ziet zo’n beetje iedereen met een Daniel Wellington-horloge lopen. Dan is het toch niet leuk om precies dezelfde te halen?

Citizen horloges bij Juwelierswebshop

De Juwelierswebshop biedt de Citizen horloges in hun webshop aan. Ik vind het zelf een heel fijn idee dat je op een veilige manier zo’n aankoop kan doen. Het laat ook een beetje de drempel verdwijnen om in een fysieke juwelierswinkel te stappen. Het doet vaak toch duur aan, en als je daar dan zomaar binnen loopt, dan voelt dat niet altijd even lekker. Nu heb je met de Juwelierswebshop ook een privé-gevoel, dat je niet wordt bekeken als je een mooi horloge aanschaft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *