noppies

Noppies: de zachtste en mooiste babykleding

Fashion

Er is geen enkele ervaring die het overtreft om voor de eerste keer vader of moeder te worden. Je hele leven verandert, want alles draait nu om dat mooie meisje of jongetje waar je voor altijd voor wil blijven zorgen. Maar er zitten nog veel meer leuke kanten aan: samen de muren roze of blauw verven, meubels uitkiezen en de nieuwe babykamer inrichten terwijl je droomt over hoe het zal zijn als hij of zij er eindelijk is om echt in dat mooie wiegje te gaan slapen. In elke winkel valt het je ineens op hoe schattig die babykleding eigenlijk is. Je kunt de mooiste kleertjes alvast zoeken en jouw prachtige zoon of dochtertje helemaal zijn of haar eigen stijl geven. Bij Noppies vind je de allermooiste baby- en kinderkleding!

Over Noppies

Noppies is een van de meest bekende en toonaangevende merken op het gebied van baby- en kinderkleding. Het merk begon ooit, ruim twintig jaar geleden alweer, met het maken van positiekleding. Deze was gericht op het comfort van zwangere vrouwen en toekomstige mama’s – want zo lang een baby in je buik dragen maakt alles al zwaar genoeg, dan wil je wel dat je kleren lekker zitten! Veel positiekleding is of alleen op pasvorm gefocust en biedt weinig voor het oog, of het is een ‘normaal’ kledingontwerp wat simpelweg in vorm is aangepast en daardoor eigenlijk helemaal niet lekker zit voor zwangere vrouwen. Noppies vond hierin een perfecte middenweg: leuke positiekleding die het je ook nog eens comfortabel maakt.

Tegenwoordig is het assortiment van Noppies uitgebreid naar een lijn met kleding voor kinderen tot 6 jaar. Er is een speciale newborn collectie voor pasgeboren kindjes, met echte zacht materiaal en mooie rustige ontwerpen. Ook heeft Noppies een hippe basis- en denimcollecties voor zowel baby’s als kinderen en tegenwoordig zelfs een lijn speciaal voor tieners: Nop.

Noppies babykleding

Noppies staat, ondanks het uitgebreide assortiment wat loopt van de zwangerschap tot de tienerjaren van het kind, voornamelijk bekend om zijn babykleertjes. Noppies heeft een unisex baby lijn met kleding die voor zowel jongens als meisjes gebruikt kunnen worden. Dit maakt het ook een stuk makkelijker voor ouders die het geslacht tijdens de zwangerschap nog niet willen weten om toch alvast leuke kleertjes te kopen. De newborn collectie is gemaakt speciaal voor de zachte tere huidjes van pasgeboren baby’tjes.In de collectie zitten mooie kleren met alleen de zachtste materialen. Op zoek naar een kraamcadeau? Er zijn ook mooie geschenksets van Noppies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *