smartwatch

Erbij horen met een smartwatch

Fashion

Een smartwatch is een echte eyecatcher. Wist je dat er vandaag de dag een heleboel vooraanstaande modemerken hun eigen smartwatches ontwerpen? Daar ben ik persoonlijk best blij mee. Mijn interesse in de smartwatch is namelijk aanzienlijk gegroeid de afgelopen jaren. Voorheen droeg ik alleen maar normale horloges, vaak van Fossil of andere leuke merken. Vaak niet al te duur: ik dacht namelijk dat een goede smartwatch erg duur zou zijn. Maar dat valt echt reuze mee! Zelfs een smartwatch van bijvoorbeeld Michael Kors heb je al voor € 279,-.  Zelf heb ik laatst eindelijk mijn eigen smartwatch gekocht. Dus ik hoor er helemaal bij! Jij ook?

Mooi ontwerp ontmoet technologie

Het gave van de smartwatch is uiteraard de combinatie van design en technologie. Daardoor kun je de allermooiste merken om je pols dragen en tegerlijkertijd toch genieten van de meeste moderne functionaliteiten. Wist je bijvoorbeeld dat er smartwatches zijn – bijvoorbeeld die van Seiko – welke niet alleen in verbinding staan met internet, maar ook met satellieten? Op wel 20.000 kilometer afstand van ons kleine blauwe planeetje! Dat is niet niks, om zo maar om je pols te dragen. Het is soms makkelijk om te vergeten hoe ver we zijn gekomen met technologie. En dat zal nog wel even verder gaan.

Grote merken; prachtig design

Niet alleen de technologie maakt de smartwatch zo’n gewild object. Grote merken zoals Michael Kors, Hugo Boss en Fossil maken vandaag de dag de mooiste slimme horloges. Check maar eens de prachtige Fossil Q smartwatch! Tijdloos design met een zeer degelijk prijskaartje. Wie zegt dat mooi niet slim kan zijn, die heeft de horloges van deze merken nog niet gezien! Maar ja, waar koop je nu precies de beste horloges voor jouw smaak? Dat is simpel: in Nederland is er maar één shop!

Smartwatch bij Brandfield

Een leuke webshop om binnen no time de allerbeste smartwatch te vinden die aansluit op jouw wensen is Brandfield. Het handige van deze webshop is dat je nog tot half 12 in de avond je bestelling kan plaatsen als je deze de volgende dag nog in huis wil! Ik ken persoonlijk maar weinig online winkels die dit aan kunnen bieden. Erg handig om bij Brandfield te bestellen wanneer je de dag erop een gelegenheid hebt waarbij je de smartwatch echt graag wil dragen. Ook voor cadeautjes erg handig! Je kunt overigens ook nog aangeven of het een cadeautje betreft, dan pakken de mensen van Brandfield je bestelling voor je in. Ideaal dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *