gucci

Je hoort erbij met Gucci kleding

Fashion

Van alle merken die er te vinden zijn in de modewereld is misschien Gucci nog wel de bekendste van ze allemaal. Gucci is een merk wat echt ontzettend veel gedragen wordt, ook in Nederland zijn er steeds meer mensen die hier bijvoorbeeld wel een shirtje van hebben. Het is alleen zo met Gucci dat het ontzettend duur is, het is dan ook niet zo vreemd om een trui te vinden van boven de duizend euro. De vraag is wat mensen nu precies zo naar dit merk toe trekt, wat maakt dit merk bijzonder? Dit hebben we voor jou eens onderzocht!

De simpele uitstraling

We zien dat Gucci over het algemeen een vrij neutraal uiterlijk heeft als het op kleding aankomt. Zo zal je bij een trui nooit steentjes of andere versieringen in. Vaak is een trui of shirt een egale kleur met hier en daar en merklogo. Het is dan ook deze simpelheid die het zo bijzonder maakt. Bij de truien vind je één streep op het midden van de borst in de kleuren van Gucci. Iedereen weet waar de trui vandaan komt, zonder dat het echt in je gezicht wordt geduwd.

Daarnaast is het zo dat we zien dat de kwaliteit van de Gucci kleren wel genoeg goed zijn in verhouding tot andere merken. Zo wordt de print bij Gucci er niet opgedrukt, maar zit het verweven in de stof. Hierdoor wordt het gelijk een stuk steviger, als je jouw favoriete shirt in de was gooit zal deze in ieder geval niet in een keer kapot gaan. De broeken zijn van een iets mindere kwaliteit, dit heeft vooral te maken met het feit dat de spijkerstof die door Gucci gebruikt wordt niet al te goed is. Het is van origine niet een broekenmerk, dit moet uiteraard worden meegenomen.

Domineert de shows

Wanneer we kijken naar de internationale shows dan zien we wel weer dat Gucci echt de wereld van de mode domineert. Tijdens de modeshows zijn de shows van dit merk altijd weer het grootst en het duurst. Gucci heeft echter nog wel altijd enkele grote concurrenten, denk met name aan Vuitton of aan Saint Laurent. Deze merken zijn echter nog een stapje duurder, de doelgroep die Gucci aan wilt spreken verschilt dan ook wel degelijk van de andere merken. Gucci heeft ook enkele lijnen lopen die voor een veel goedkopere prijs weggaan, zo kan je voor 150 euro een shirt halen. Dit is natuurlijk nog altijd ene ontzettend hoog bedrag voor een shirtje, maar voor het bekendste designermerk van de wereld valt het wel weer mee. Heb jij thuis ook iets van de Gucci collectie of denk jij er niet aan om zoveel geld uit te geven voor wat kleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *