Veel meer dan een thermoskan alleen

Fashion

Een thermoskan is al jaren bekend bij iedereen en wordt ook al veel gebruikt. Een thermoskan is dan ook een heel praktisch product waarmee je warme dranken kunt vervoeren zonder dat ze afkoelen, warmte afgeven in je tas of gaan lekken. Toch kent de wereld van thermoskannen nu ook een kant waarmee dit product eerst niet snel geassocieerd werd: stijlvol. Thermoskannen kunnen tegenwoordig in alle soorten en maten verschijnen op de markt. Zo wordt een thermoskan niet alleen praktisch, maar is het ook een product waarmee je graag gezien wilt worden. Daarnaast kent een thermoskan allerlei nieuwe specificaties die heel handig kunnen zijn voor de situaties waarin je je vaak begeeft. Daardoor kun je een thermoskan helemaal aanpassen op jouw gebruik ervan. Wil je graag een thermoskan kopen? Lees dan hieronder even verder en leer alles over de nieuwe stijlen en de mogelijkheden die er bestaan.

Verschillende materialen en vormen

De meest klassieke thermoskannen hebben een roestvrijstalen buitenlaag en zijn aan de bovenzijde afgedekt met een kunststof deksel en een kunststof handvat. Deze zilver met zwarte vormgeving komt nog vaak voor. Tegenwoordig kun je heel veel variƫren met de materialen en de kleuren. De keuze voor een ander soort materiaal zal niet ten koste gaan van de kwaliteit van je thermoskan. Het materiaal waarmee de drank warm wordt gehouden zal namelijk nog steeds aan de binnenzijde aanwezig zijn, zodat je dranken nog steeds goed warm blijven en niet zullen lekken of warmte af gaan geven aan de buitenzijde. Een populair alternatief voor de roestvrijstalen buitenkant is de kunststof buitenkant. Het kunststof ziet er vaak wat minder fabriek achtig uit dan het roestvrijstalen ontwerp en met dit materiaal kun je eindeloos combineren met kleurgebruik. Daarnaast is kunststof materiaal vaak goedkoper waardoor je ook in de prijs omlaag gaat. Ook de vormgeving hoeft lang niet altijd meer langwerpig en slank te zijn. Je kunt nu ook gaan voor een stijlvol, bol ontwerp of een andere vorm naar keuze. Zo krijgt je thermoskan een eigentijds design en kun je opvallen met je eigen thermoskan.

Handige specificaties

De nieuwste thermoskannen hebben allerlei specificaties waar je rekening mee kunt houden zodat je precies de juiste thermoskan kiest die bij jouw situatie past. De eerste handige keuze die je moet maken is de inhoud die de thermoskan moet hebben. Gebruik je de thermoskan alleen voor jezelf, dan kun je best gaan voor een model onder een liter. Dat scheelt weer in de ruimte die de thermoskan inneemt. Vervolgens kun je kiezen voor de warmhoudtijd van de thermoskan. Heb je de kan steeds maar korte termijnen nodig? Dan kun je gaan voor een model onder de vijf uur. Voor langere periodes zijn modellen die minstens tien uur een drank warmhouden praktischer. Dit is handig om vast te stellen, want als je de kan maar kort gebruikt dan kun je weer kosten besparen op deze specificatie. Zijn er allerlei verschillende dranken die je wilt drinken met dezelfde thermoskan? Dan kun je ook kiezen voor een model dat ook koude dranken extra koud houdt. Zo kun je multifunctioneel je thermoskan gebruiken. Weet je precies welke stijl je mooi vindt en aan welke specificaties je thermoskan moet voldoen? Ga dan snel op zoek naar de perfecte thermoskan voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *