iPhone reparatie

Iphone stuk? Repareren!

Fashion

Plons! Ojee…ook ik hoor erbij! Mijn gloednieuwe, peperdure iPhone valt zojuist in het water. En niet zomaar in het water, in het water van het toilet. Na een lichte twijfeling schiet je bankrekening door je hoofd, en steek je toch je arm erin. Getver! Zeiknat, en helaas, niet compleet waterdicht. Zo snel mogelijk leg je je arme telefoontje in een bak met rijst. Maar het is toch een knap staaltje technologie in een breekbaar glazen jasje, dus de kans is groot dat hij niet zo gemakkelijk en snel te fixen valt. Soms moet je bepaalde klussen dus uit handen geven, zoals een iPhone reparatie. 
Wacht hier niet te lang mee!

iPhones zijn prachtige maar dure telefoons, en om de zoveel tijd komt er weer een nieuwe versie op de markt die iedereen natuurlijk wil hebben. Ze maken ze steeds mooier en luxueuzer, maar dus ook meer breekbaar. De nieuwere iPhones hebben bijvoorbeeld een voorkant en achterkant gemaakt van glas. Niet beschermend plastic glas, zoals een hoesje dat je over je iPhone legt. Echt glas. Breekbaar glas. Je iPhone is zo smooth en glad gemaakt, dat hij makkelijk uit je handen glipt, of uit je broekzak. Zeker als je deze laat zakken voor een bezoek aan het toilet! Zodra het scherm breekt, heb je een probleem. Dit omdat de telefoons werken op touchscreen en dus gevoelig zijn voor barsten. Straks kun je bijvoorbeeld niet meer opnemen!

Over opnemen gesproken, stukjes glas die voortdurend in je oor vallen zijn naast pijnlijk en irritant, ook enorm onveilig. Laat dus je iPhone zo snel mogelijk repareren. Ook als je niet de peperdure verzekering hebt afgesloten omdat je dacht; ‘Dit keer ga ik er wél voorzichtig mee om’  (een mooi voornemen) kan je je iPhone langs een iPhone reparatie zaak brengen. Dit gaat vaak veel sneller dan via de verzekering, soms is het zelfs al klaar terwijl u wacht, terwijl bij de verzekering je je telefoon moet opsturen, en het al twee tot drie dagen alleen duurt voor de telefoon aankomt op zijn bestemming. Deze mensen weten echt wel wat ze doen en omdat de iPhone zo vaak gezien wordt in het straatbeeld (er zijn maar een aantal telefoons die echt vaak gezien worden) kunnen ze snel en nauwkeurig jouw probleem oplossen.

Leg dus vooral de telefoon in een bakje rijst als deze nat is geworden, maar bepaalde problemen gaan hiermee niet weg! Kijk dus snel bij een iPhone reparatie shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *