De beste vakantieplekken van Nederland

Lifestyle

De afgelopen jaren hebben we veel tijd in ons eigen land doorgebracht. En nu zijn de grenzen weer open en de regels opgeven maar we hebben wel geleerd dat ons eigen Nederland een prachtig land is om vakantie in te vieren. In deze blog vertel ik je over de beste vakantieplekken in Nederland. Lees je mee?

De steden en de stranden

We hebben geweldig mooie steden waar een hele hoop te zien en te beleven is, zowel qua entertainment als cultuur en de mix daarvan. Daarnaast vind je in de grote steden ook een breed assortiment aan restaurants waardoor je allerlei heerlijke nieuwe gerechten kunt uitproberen tijdens je vakantie. En wil je juist even weg van de stad? Ook dat kan, in dat geval ga je lekker uitwaaien aan de kust, want ook dat is onderdeel van Nederland. Plof neer bij een van de strandtentjes, ga winterzwemmen in het koude water en doe meer van zulke ervaringen op. Zo heb je een hele belevenisvolle en bijzondere vakantie.

En de eilanden en de bossen

We vergeten snel dat Nederland ook rijk is aan een paar prachtige eilanden. Wanneer je even weg wilt van alles en iedereen, is het daar prima vertoeven. Of je gaat de bossen in van Nederland voor een mooie wandeling, fietstocht of paardrijtocht. Dit kan bijvoorbeeld op de Hoge Veluwe. Het is een prachtig natuurpark en je vergeet even dat je gewoon in het kleine Holland bent, zo uitgestrekt en groot is het daar.

Van vakantiepark…

En her en der over het land verspreid zitten ook wat vakantieparken waar het prima vertoeven is in je vakantietijd. Met de hele familie vind je hier alles om je te vermaken tijdens je vakantie. Van een zwembad tot animatieteam en nog veel meer. Daarnaast beschikken de huisjes op vakantieparken ook vaak over een eigen keuken dus je kan al die gerechten die je in de stad hebt geproefd, meteen thuis proberen na te maken.

Tot hotel

Zit je liever niet in een vakantiepark, dan zijn er ook tal van hotels waar je uit kunt kiezen. Als je voor je vakantie graag een beetje centraal wilt zitten, kies je voor een van de hotels Utrecht. Utrecht is een grote stad die pal in het midden van Nederland zit. En omdat Nederland klein is reis je vanaf daar in een mum van tijd het hele land door.

Zo zie je maar dat je helemaal geen verre vliegreis hoeft te maken voor een prachtige en veelzijdige vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *