ik hoor erbij.nl

Graafmachines zijn er voor verschillende werkzaamheden

Want zeker niet alle graafmachines zijn hetzelfde. Je hebt graafmachines die grote hoeveelheden zand en grind kunnen scheppen, maar ook graafmachines die heel secuur een geul voor een elektriciteitskabel kunnen graven. Het is maar net wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Een nieuwe graafmachine kan een flinke hap uit je budget zijn, misschien moet je er zelfs wel een bedrijfslening voor aangaan. Natuurlijk moet je een nieuwe graafmachine zien als een investering, maar moet de machine écht nieuw zijn of is een goede gebruikte machine ook goed? Lees je in en laat je informeren over de mogelijkheden voor je tot een aanschaf overgaat.

Graafmachines online bekijken en kopen

Dat is tegenwoordig een prima optie. Je kunt alle details goed online bekijken. Van het aantal uren dat de machine al gedraaid heeft, tot de technische en optische staat van de machine. Zo kun je een goede keuze maken en de graafmachine online bestellen. Juist als het gaat om een gebruikte machine is dit een prima optie. Bij iedere machine staat aangegeven wat de prijs is, al is in sommige gevallen de prijs opvraagbaar. Ook zie je precies om wat voor machine het gaat. Je kunt hier zelfs op filteren!

Een graafmachine op rups- of op luchtbanden?

Graafmachines zijn er op rups- maar ook op luchtbanden. Dit zijn belangrijke onderdelen van een graafmachine. Die er ook daadwerkelijk toe doen als je een graafmachine wilt aanschaffen. Werk je vooral buiten, bijvoorbeeld om sloten uit te baggeren of grond te egaliseren? Dan is een graafmachine op rupsbanden ideaal. Je zorgt dan voor een stabiel werkoppervlak op een minder stabiele ondergrond. Werk je vooral binnen met de graafmachine? Bijvoorbeeld in een op- en overslagbedrijf voor suikerbieten of andere agrarische producten? Dan is een graafmachine op luchtbanden weer beter. Je brengt dan geen extra beschadigingen aan aan de vloer en bent meer wendbaar.

Heb je voorkeur voor een merk?

Dan kun je selecteren op alleen dat specifieke merk. Het kan dan natuurlijk zijn dat op het moment dat jij kijkt net niet wordt aangeboden waar je naar op zoek bent. Door de site goed in de gaten te blijven houden, kun je toch de graafmachine van jouw favoriete merk weten te bemachtigen. Ook het brandstoftype (diesel of benzine) het land van herkomst en het specifieke type graafmachines dat je zoekt kan je aangeven. Zo hoef je niet door alle advertenties te scrollen en zie je al snel of er iets voor jouw bedrijf bij staat.

Mobiele versie afsluiten